DeltaCare Dienstverlening Logo

Nieuws

Blijf op de hoogte over DeltaCare, het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Praktijkverklaring voor schoonmaakmedewerkers DeltaCare

Op donderdag 25 april zijn zeven medewerkers van DeltaCare Dienstverlening in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke uitreiking.

DeltaCare en Pluryn: een sociale match

DeltaCare en Pluryn, een succesvol partnerschap, waarbij beide partijen elkaar ook nog eens aanvullen en ondersteunen in een gedeeld doel.

Extra loon voor schoonmakers

Schoonmakend Nederland, vakbonden FNV Schoonmaak en CNV Vakmensen zijn een extra loonsverhoging overeengekomen boven op de lopende cao-afspraken.

Wederom erkenning voor inclusief werkgeverschap

Wij hebben opnieuw het PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald!

Vacature: Schoonmaakmedewerker in Gelderland

Zoek jij (extra) schoonmaakwerk en wil jij je als schoonmaakmedewerker aansluiten bij één van de fijnste werkgevers van Noord Oost Nederland?

Op zoek: schoonmaakmedewerkers zorginstelling - Oosterbeek

Wij zijn op zoek naar twee betrokken medewerkers voor de schoonmaak van een zorginstelling in Oosterbeek.

Do’s en don’ts bij het reinigen van zonnepanelen

Als zonnepanelen vuil zijn, is het rendement minder. Dit is waar je rekening mee moet houden als je de zonnepanelen op jouw bedrijfspand gaat schoonmaken.

Onze nieuwe site is live!

Nadat DeltaCare Dienstverlening zich bij Novon Schoonmaak en Schoonmaakbedrijf Vlietstra heeft aangesloten, lanceren we nu ook ons nieuwe logo en website.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, of duurzaam ondernemen, is de normaalste zaak van de wereld. Ook voor DeltaCare Dienstverlening.

DeltaCare dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te laten integreren. Wij zijn trots op de kansen die we mensen kunnen bieden.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

Werken bij DeltaCare

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Vrijblijvend advies aanvragen