DeltaCare Dienstverlening Logo

Vloeronderhoud

De uitstraling van een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een ruimte. Omdat een vloer dagelijks veel heeft te verduren is het belangrijk deze goed te onderhouden. Ons vloeronderhoud zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling van de ruimte, maar ook voor een langere levensduur van de vloer. Wij helpen graag.

Vloeronderhoud op maat

Onze specialisten hebben de kennis en ervaring in huis om jullie jullie vloer te onderhouden. Het maakt niet uit of het gaat om een tapijt-, linoleum- of andere vloer. Met de juiste apparatuur en middelen zorgen zij binnen de kortste keren weer voor een schone en blinkende werkvloer. Op zoek naar periodiek of eenmalig onderhoud voor de vloer? Vraag eens naar de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee!

Zo pakken we het aan!

Het is voor ons belangrijk om kwaliteit te leveren. Maar wij vinden het ook heel belangrijk om op een bijzondere manier samen te werken. In een kennismakingsgesprek bekijken wij daarom ook altijd samen jullie vraag en behoefte. Daarna gaan we aan de slag met een gericht plan van aanpak en tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden evalueren we regelmatig samen. Bij DeltaCare hebben we de filosofie dat we pas tevreden zijn als onze klant dat ook is!

Mensenwerk

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega’s vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij zorgen natuurlijk voor een beschermde, bijzondere werkomgeving waarin zij hun werk kunnen doen. Maar we investeren ook in ze door middel van intensieve begeleiding en voldoende opleiding- en ontwikkelmogelijkheden. Zo zorgen we voor betrokken en gekwalificeerde schoonmakers die jullie pand met veel plezier en voldoening fris en schoon maken. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het vloeronderhoud van een linoleum, marmoleum, houten, PVC of (natuur)steenvloer. Benieuwd naar onze referenties? Kijk dan hier.

Waar kunnen wij jouw organisatie bij helpen? Wij komen graag eens kennismaken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

DeltaCare Dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te integreren. Met veel aandacht en begeleiding zorgen wij dat zij deel kunnen nemen aan het arbeidsproces.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

Werken bij DeltaCare

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Vrijblijvend advies aanvragen