DeltaCare Dienstverlening Logo

Wederom erkenning voor inclusief werkgeverschap

We zijn ongelofelijk trots dat we voor de tweede keer op rij PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) hebben behaald! Dat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelbestand dat in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Prestatieladder Socialer Ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is voor ons een belangrijk objectief meetinstrument én keurmerk. Zo kunnen we nog beter aan onze opdrachtgevers laten zien dat wij werk maken van Social return. Bovendien stimuleren we ook onze leveranciers en opdrachtgevers om sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor om samen te werken met SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

PSO 30+

Het PSO 30+ Certificaat is een extra certificering voor PSO-Trede 3 organisaties. Het PSO 30+ Certificaat houdt in dat minimaal 30% van het personeel in dienst bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ruim 75% van onze medewerkers valt in de doelgroep waarvoor ‘gewoon’ werk niet vanzelfsprekend is. Met veel aandacht en begeleiding zorgen we dat deze mensen, ieder op hun eigen manier, deel kunnen nemen aan het arbeidsproces.

Meer informatie?

Meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.

Vrijblijvend advies aanvragen