DeltaCare Dienstverlening Logo

Schoonmaakbedrijf Brummen

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Brummen, dan kom je al snel uit bij DeltaCare. Een all-round schoonmaakbedrijf dat verre van gewoontjes is. DeltaCare doet het net even anders en werkt vanuit een echte intrinsieke sociale drijfveer. Van schoonmaak van een kantoor, tot aan een zorginstelling of school, wij geven jullie gebouw graag glans. Dit doen we door jou als klant te ontzorgen op het gebied van de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak.

Regionaal sterk en uitgebreide dienstverlening

Sociaal ondernemen? Dat zit in ons DNA. Daar hoort ook lokale verbinding bij die wij zoeken met onze trouwe klanten. Dat doen we al heel lang, ooit ontstaan vanuit het vroegere SW bedrijf ‘Delta’, maar sinds 2021 (net als Schoonmaakbedrijf Vlietstra) als onderdeel van Novon Schoonmaak. Novon is een schoonmaakbedrijf dat voornamelijk actief is in Noord Oost Nederland(onder andere in Almelo, Groningen en Hengelo). Met ruim 2.000 schoonmaakprofessionals en op meer dan 2000 schoonmaaklocaties verzorgen zij de dagelijkse en specialistische schoonmaakwerkzaamheden voor verschillende klanten. Als DeltaCare verzorgen wij deze diensten vanuit het mooie Brummen. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, het periodiek reinigen van vloeren, bouwschoonmaak of het professioneel reinigen van zonnepanelen. We zijn actief in de zakelijke sector, recreatie, zorginstellingen, overheidsgebouwen en het onderwijs.

Bekende speler in de regio

Brummen is onze thuisbasis, daar bevindt zich ook ons hoofdkantoor en een groot deel van onze klantenkring. Daarnaast zijn we veel actief als schoonmaakbedrijf in de plaatsen Zutphen, Lochem, Eerbeek en Vorden. We leveren onze schoonmaakdiensten bijvoorbeeld bij overheidsinstellingen zoals Gemeente Brummen en Gemeente Voorst. En we maken alle gym- en sportzalen van Sport- en accommodatiebedrijf Zutphen schoon. Maar ook zorginstelling Pluryn, Theater Hanzehof en SKBG onderwijs mogen we tot onze klantenkring rekenen. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en vinden het prettig dat wij als regionaal schoonmaakbedrijf ook in Brummen altijd in de buurt zijn.

Sociaal ondernemen

Binnen onze organisatie werken inmiddels op alle niveaus met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; vaak in samenwerking met gemeentes zoals Bronckhorst en Lochem. Zoals gezegd: ons sociale hart is de basis van ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn dan ook super trots dat we tot de kleine groep bedrijven behoren die niet alleen een ‘PSO trede 3’ certificering heeft, maar ook het PSO 30+ certificaat mag voeren. Als extra uitlezing van de Prestatieladder Socialer Ondernemen Trede 3, maakt het 30+ certificaat aantoonbaar dat minimaal 30% van het personeelsbestand uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt bestaat.

Wij laten mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf met veel plezier, succesvol integreren in het arbeidsproces.

Benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf voor jullie bedrijf in Brummen of omgeving kunnen betekenen? Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend advies aanvragen