DeltaCare Dienstverlening Logo

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te laten integreren.

PSO Trede 3 & 30+

Wij zijn super trots dat we tot de kleine groep bedrijven behoren die niet alleen een ‘PSO trede 3’ certificering heeft, maar ook het PSO 30+ certificaat mag voeren. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. De Trede 3 geeft aan dat organisaties koplopers zijn als het gaat om werkgelegenheid bieden aan mensen met en kwetsbare arbeidspositie. Als extra uitlezing van de Trede 3, maakt het 30+ certificaat aantoonbaar dat minimaal 30% van het personeelsbestand uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt bestaat.

Wilt u meer weten over ons PSO beleid? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

DeltaCare Dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Nieuws

Blijf op de hoogte over DeltaCare, onze collega's, het nieuws in de schoonmaakbranche en lees meer over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

Werken bij DeltaCare

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Vrijblijvend advies aanvragen