DeltaCare Dienstverlening Logo

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Of het nu gaat om de zakelijke schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, met onze diensten geven wij jullie gebouw glans. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij je de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak graag uit handen. Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf in Zutphen, dan ben je bij DeltaCare aan het juiste adres. En, alles wat we doen, doen we vanuit een groot sociaal hart.

Regionale betrokkenheid en een uitgebreid dienstenpakket

Bij DeltaCare zit lokale verbinding en sociaal ondernemen in het DNA. Een betrokken organisatie, die zijn oorsprong vindt in het vroegere SW bedrijf ‘Delta’. Sinds 2021 zijn wij onderdeel van Novon, een schoonmaakbedrijf dat met ruim 2.000 schoonmaakprofessionals op meer dan 2000 schoonmaaklocaties in Noord- Oost Nederland (onder andere in Almelo, Groningen en Hengelo) de dagelijkse en specialistische schoonmaakwerkzaamheden verzorgt. Denk hierbij denken aan een vloer die intensief gereinigd moet worden, het wassen van de ramen of een dieptereiniging van het sanitair. Ook voor het ontruimen van een huis, bouwschoonmaak en het professioneel reinigen van zonnepanelen kun je bij ons terecht. We zijn actief in de zakelijke sector, recreatie, zorginstellingen, overheidsgebouwen en het onderwijs.

Bekende speler in de regio

Ons hoofdkantoor en een groot deel van onze klantenkring bevindt zich in regio Brummen; we zijn ook veel actief als schoonmaakbedrijf in de plaatsen Zutphen, Lochem, Eerbeek en Vorden. We leveren onze schoonmaakdiensten bijvoorbeeld bij overheidsinstellingen zoals Gemeente Brummen en Gemeente Voorst. En we maken alle gym- en sportzalen van Sport- en accommodatiebedrijf Zutphen schoon. Maar ook zorginstelling Pluryn, Theater Hanzehof en SKBG onderwijs mogen we tot onze klantenkring rekenen. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en vinden het prettig dat wij als regionaal schoonmaakbedrijf ook in Zutphen altijd in de buurt zijn.

Sociaal ondernemen

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te laten integreren. Wij zijn dan ook super trots dat we tot de kleine groep bedrijven behoren die niet alleen een ‘PSO trede 3’ certificering heeft, maar ook het PSO 30+ certificaat mag voeren. Als extra uitlezing van de Prestatieladder Socialer Ondernemen Trede 3, maakt het 30+ certificaat aantoonbaar dat minimaal 30% van het personeelsbestand uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt bestaat. Binnen onze organisatie werken hierdoor inmiddels op alle niveaus mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; vaak in samenwerking met gemeentes zoals Bronckhorst en Lochem.

Benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf voor jullie zakelijke locatie in Zutphen kunnen betekenen? Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend advies aanvragen