DeltaCare Dienstverlening Logo

Opleverschoonmaak

Een verbouwing of renovatie achter de rug? Dan is een opleverschoonmaak nodig om de ruimte weer fris, schoon en leefbaar te maken. Met onze opleverschoonmaak verwijderen we kit, verf- en cementresten en het bouwvuil. Ook reinigen we vloeren en het meubilair. Zo kunnen we voor een echte frisse start gaan!

Opleverschoonmaak

Een opleverschoonmaak kan gewenst zijn na bijvoorbeeld een renovatie, verbouwing of verhuizing. Wij kunnen helpen bij:

  • Het verwijderen van onder andere cement-, kit-, en verfresten.   
  • Stofvrij maken van de ruimte;
  • Verwijderen van het laatste (bouw)afval;
  • Gevelreiniging;
  • Reinigen van de vloeren;
  • Schoonmaak van het sanitair.

Zo pakken we het aan!

Het is voor ons belangrijk om kwaliteit te leveren. Maar wij vinden het ook heel belangrijk om op een bijzondere manier samen te werken. In een kennismakingsgesprek bekijken wij daarom ook altijd samen jullie vraag en behoefte. Daarna gaan we aan de slag met een gericht plan van aanpak en tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden evalueren we regelmatig samen. Bij DeltaCare hebben we de filosofie dat we pas tevreden zijn als onze klant dat ook is!

Mensenwerk

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega’s vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij zorgen natuurlijk voor een beschermde, bijzondere werkomgeving waarin zij hun werk kunnen doen. Maar we investeren ook in ze door middel van intensieve begeleiding en voldoende opleiding- en ontwikkelmogelijkheden. Zo zorgen we voor betrokken en gekwalificeerde schoonmakers die jullie pand met veel plezier en voldoening fris en schoon maken. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de opleverschoonmaak van verschillende bedrijfspanden en kantoorruimtes. Benieuwd naar onze referenties? Kijk dan hier.

Waar kunnen wij jouw organisatie bij helpen? Wij komen graag eens kennismaken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

DeltaCare Dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te integreren. Met veel aandacht en begeleiding zorgen wij dat zij deel kunnen nemen aan het arbeidsproces.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

Werken bij DeltaCare

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Vrijblijvend advies aanvragen