DeltaCare Dienstverlening Logo

Alle diensten

Op zoek naar een partner voor de dagelijkse schoonmaak, glasbewassing of vloeronderhoud van jullie bedrijfspand? We kunnen ondersteunen bij verschillende diensten en services. Hieronder een overzicht. Waarmee mogen wij jullie helpen?

Dagelijkse schoonmaak

Onze enthousiaste en professionele medewerkers doen er alles aan om jouw bedrijfspand of kantoor schoon te krijgen én houden.

Glasbewassing

Schone ramen zijn belangrijk voor een goede uitstraling van een bedrijf. Onze collega’s zorgen dat bezoekers met een goede eerste indruk worden ontvangen.

Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling van de ruimte, maar ook voor een langere levensduur van de vloer. Wij helpen graag!

Gevelreiniging

Het weer heeft heeft invloed op onze leefomgeving. Regen, wind en zon laten hun sporen na op jullie bedrijfspand. Onze professionals zorgen voor een nette gevel.

Opleverschoonmaak

Een verbouwing of renovatie achter de rug? Dan is een opleverschoonmaak nodig om de ruimte weer fris, schoon en leefbaar te maken.

Overige diensten

Er zijn ook een aantal services en diensten die wellicht niet zo voor de hand liggen, maar wel genoemd moeten worden. Wij brengen ze onder de aandacht.

DeltaCare Dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te integreren. Met veel aandacht en begeleiding zorgen wij dat zij deel kunnen nemen aan het arbeidsproces.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

Werken bij DeltaCare

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Vrijblijvend advies aanvragen