DeltaCare Dienstverlening Logo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen we graag samen met jullie! Maatschappelijk verantwoord ondernemen, of duurzaam ondernemen, is de normaalste zaak van de wereld. Ook voor DeltaCare Dienstverlening.

DeltaCare heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Een overzicht van onze initiatieven:

  • DeltaCare is niet alleen een facilitaire dienstverlener maar ook een maatschappelijke dienstverlener, omdat we werken met herintreders. Door zaken te doen met ons kunnen organisaties voldoen aan de vijfprocentnorm van de Participatiewet.
  • DeltaCare heeft een eigen kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld. Periodieke controles en klanttevredenheidsonderzoeken worden doorlopend gebruikt om processen te verbeteren en om te innoveren.
  • DeltaCare draagt meer dan de gemiddelde werkgever bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. DeltaCare is binnenkort PSO-gecertificeerd en gaat voor de hoogste erkenning van deze begeerde Prestatieladder Sociaal Ondernemen.
  • DeltaCare werkt met producten van Johnson, die aan de hoogste (ecologische) keurmerken voldoen.
  • Voor glasbewassing gebruiken wij naast het traditionele, ook het milieuvriendelijke Tuckerpole systeem. Hierbij is geen reinigingsmiddel, maar alleen gedemineraliseerd water nodig.

Vrijblijvend advies aanvragen