DeltaCare Dienstverlening Logo

Werken bij DeltaCare

We vinden schoonmaken geen bijbaan, maar een beroep dat wordt uitgevoerd door opgeleide professionals.

Werken bij DeltaCare? Wij denken graag met je mee!

Door onze professionals te coachen en begeleiden, kunnen zij zich van hun beste kant laten zien. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Neem contact met ons op en wij denken heel graag met je mee over de mogelijkheden die jij hebt!

Al aan het werk bij DeltaCare?

Op onze speciale medewerkerswebsite vind je alle informatie die voor jou belangrijk is. Zoals de dagen waarop jouw salaris wordt betaald, wat je moet doen als je ziek bent en nog veel meer!

Werken bij DeltaCare verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt 

DeltaCare Dienstverlening is een leer-werkbedrijf met een unieke positie in de markt. Wij bieden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid tot herintreding. Aandacht voor zowel onze klanten als medewerkers staat centraal. Wij begeleiden herintreders om vanuit een detachering door te groeien naar een reguliere baan. Er is daarom veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling.

Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf van Kenwerk en Savantis. Onze medewerkers volgen opleidingen bij de Stichting Vakopleiding Schoonmaak (SVS). Ze hebben meerdere landelijk erkende vakdiploma’s waardoor zij breed inzetbaar zijn. Het verhoogt de efficiëntie en niet te vergeten: het werkplezier! Tevreden mensen en doorstroming naar regulier werk. Wat wil je nog meer?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot samenwerking als leerwerk bedrijf?  Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

DeltaCare dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

Nieuws

Blijf op de hoogte over DeltaCare dienstverlening, het nieuws in de schoonmaakbranche en onze collega's of lees meer over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te laten integreren.

Vrijblijvend advies aanvragen