DeltaCare Dienstverlening Logo

Over DeltaCare Dienstverlening

Organisatie

Vanuit het mooie Brummen werkt DeltaCare aan een schonere leef- en werkomgeving. Het sociale DNA van ons bedrijf vindt zijn oorsprong in het vroegere SW bedrijf ‘Delta’.

DeltaCare dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega’s vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

Aandacht en begeleiding

Dagelijks zijn onze medewerkers aan de slag met schoonmaakwerkzaamheden uit bij opdrachtgevers zoals GelreWerkt!, Pluryn en de gemeente Zutphen (waaronder de brandweerkazerne en de gymzalen). Ruim 75% van de medewerkers valt in de doelgroep waarvoor ‘gewoon’ werk niet vanzelfsprekend is. Met veel aandacht en begeleiding zorgen wij dat zij, ieder op hun eigen manier, deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. 


DeltaCare dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf geven wij mensen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden graag een kans. Deze bijzondere collega's vormen dan ook de kern van ons bedrijf. Wij brengen sociaal ondernemen in de praktijk zonder kwaliteit uit het oog te verliezen!

PSO 30+

Een groot sociaal hart, dat is wat ons drijft om mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te laten integreren.

Referenties

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Wij werken samen met…

Werken bij DeltaCare

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook als werken voor jou niet vanzelfsprekend is. Of misschien wel juist in dat geval.

Vrijblijvend advies aanvragen