Glasbewassing kantoren en gebouwen

Glasbewassing kantoren en gebouwen

Welke dienst of service u ook wenst:

Glazen wassen van kantoren en gebouwen wat wij als professionals glasbewassing noemen is een vak op zich. DeltaCare Dienstverlening heeft specialistische kennis en ervaring in huis om alle ramen en ruiten op de bedrijfsvloer, kantoor of werkplekvloer netjes en schoon te houden. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers laten na iedere glazen wasbeurt een keurig net en gewassen kantoor of gebouw achter. Met recht is het dan ook een echt visitekaartje voor uw bedrijf. Uw klanten zullen dit zeker waarderen.

Bij DeltaCare zeggen we dan ook ” we zijn pas tevreden als u dat bent!”

Plan van aanpak

U neemt contact met ons op

Telf. 0575-769094 of info@deltacaredienstverlening.nl

Wij inventariseren uw probleem

Bij het kennismakingsgesprek inventariseren we uw probleem

We maken samen een plan van aanpak

In overleg met u maken we gericht een plan van aanpak

We evalueren periodiek de werkzaamheden

Periodiek evalueren we met u de gedane werkzaamheden en toetsen we uw tevredenheid.

Veel gestelde vragen:

Naast onze jarenlange en brede ervaring op het gebied van het schoonmaken en onderhouden van Kantoren, personeelsruimtes, bedrijfsruimtes en toiletgroepen,  kunnen wij ook het tuin en parkeerterrein voor onze rekening nemen.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen we een dagelijkse, wekelijkse twee wekelijkse of maandelijkse cyclus kiezen. U kunt er ook voor kiezen om eenmalig van onze diensten gebruik maken

Wij kunnen u een passende en scherpe aanbieding maken. Laat u eens positief verrassen door onze concurrerende tarieven.

Uiteraard worden de werkzaamheden uitvoerig gecontroleerd. Ons team van glazenwassers wordt aangestuurd door een teamleider die tevens eindverantwoordelijke is voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Glasbewassing in de volksmond glazen wassen genoemd is een vak op zich. Netjes, geen strepen achterlatend, probeer het maar. U zult zien het valt niet mee. Onze medewerkers zijn allemaal netjes opgeleid en hebben jarenlange ervaring in dit mooie en dankbare werk. 

Bij DeltaCare zijn we pas tevreden als u dat bent.