Schoonmaak en onderhoud gebouwen

Schoonmaak en onderhoud gebouwen

Welke dienst of service u ook wenst:

Schoonmaak en onderhoud van bedrijven en kantoren kunt u aan ons overlaten. Onze enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers doen er alles aan om de kantoor en bedrijfsruimtes accuraat en zonder veel hinder van oponthoud schoon te maken en te houden.

Bij DeltaCare hebben we de filosofie dat we pas tevreden zijn als u dat bent.

Neem eens de proef op de som en ga vrijblijvend met ons een gesprek aan. Wij zijn er van overtuigd dat we de juiste partner voor u kunnen zijn.

Plan van aanpak

U neemt contact met ons opTelf. 0575-769094 of info@deltacaredienstverlening.nl
Wij inventariseren uw probleemBij het kennismakingsgesprek inventariseren we uw probleem,
We maken samen een plan van aanpakIn overleg met u maken we gericht een plan van aanpak
We evalueren periodiek de werkzaamhedenPeriodiek evalueren we met u de gedane werkzaamheden en toetsen we uw tevredenheid

Veel gestelde vragen:

Naast onze jarenlange en brede ervaring op het gebied van het schoonmaken en onderhouden van Kantoren, personeelsruimtes, bedrijfsruimtes en toiletgroepen,  kunnen wij ook het tuin en parkeerterrein voor onze rekening nemen.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen we een dagelijkse, wekelijkse twee wekelijkse of maandelijkse cyclus kiezen. U kunt er ook voor kiezen om eenmalig van onze diensten gebruik maken. 

Wij kunnen u een passende en scherpe aanbieding maken. Laat u eens positief verrassen door onze concurrerende tarieven.

Jazeker. Na afloop van de schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden wordt er nog een rondje nagelopen of alle werkzaamheden wel op de juiste wijze zijn gedaan. Is het niet goed (genoeg) dan wordt het opnieuw gedaan.