About

Wat kunnen onze professionals voor u betekenen?

Bel ons: 0575-769094

Wij zijn DeltaCare Dienstverlening

Wij bieden als betrouwbare partner full-service op het gebied van facilitaire dienstverlening. Als betrouwbare partner staan wij voor een hoog kwaliteitsniveau in onze dienstverlening.

Daarom kiest u voor DeltaCare Dienstverlening!

Eigen kwaliteit zorgsysteem

DeltaCare heeft een eigen kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld. Periodieke controles en onderzoeken worden doorlopend gebruikt om processen te verbeteren.

Zorgenvrij zaken doen

Door gebruik te amken van onze werkwijze ontzorgen wij u van alle rompslomp met betrekking tot het schoonmaken en onderhouden van uw gebouwen en kantoren.

Goede kwaliteirs/prijsverhouding

Wij streven naar een een goede kwaliteits-prijsverhouding. Bij ons zult u geen exhorbitant hoge prijzen vinden. Ten alle tijde zullen wij u als klant centraal stellen.

Professionele aanpak

We gaan niet even met een stoffertje over uw bureau evenmin halen we de vieze plekjes van de ruiten. Nee, bij ons wordt alles grondig gedaan en telkens ook gecontroleerd

Onze missie

DeltaCare biedt haar klanten een marktconforme benadering, niet alleen financieel maar ook op het gebied van kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

DeltaCare heeft een eigen kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld  met periodieke controles en klanttevredenheidsonderzoeken 

Veel gestelde vragen

Naast onze jarenlange en brede ervaring op het gebied van het schoonmaken en onderhouden van Kantoren, personeelsruimtes, bedrijfsruimtes en toiletgroepen,  kunnen wij ook het tuin en parkeerterrein voor onze rekening nemen.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen we een dagelijkse, wekelijkse twee wekelijkse of maandelijkse cyclus kiezen. U kunt er ook voor kiezen om eenmalig van onze diensten gebruik maken. 

Wij kunnen u een passende en scherpe aanbieding maken. Laat u eens positief verrassen door onze concurrerende tarieven.

Jazeker. Na afloop van de schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden wordt er nog een rondje nagelopen of alle werkzaamheden wel op de juiste wijze zijn gedaan. Is het niet goed (genoeg) dan wordt het opnieuw gedaan.

Telefoon

0575-769094

Adres:

Rhienderstein 16, 6971 LX Brummen